GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİNDE NAMAĞLUP SERİYE DEVAM

Kırçiçeği Bodrum Basketbol TakımıTürkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bodrum’un namağlup unvanlı temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Kendi evinde Urla Bld. ile oynadığı maçta rakibini ezdi geçti.

Güçlü rakibi karşısında oldukça kararlı bir oyun sergileyen Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, sahaya Harika, Gülşah, Dilara, Seda ve Sasha ilk beşi ile çıktı. Her iki takımın da oldukça hızlı başladığı maçın ilk dakikalarında yaşanan mücadelede birbirlerinin potasından sayı arayan her iki takım, uzun süre birbirlerine sayı atamadılar. İlk periyodu 23-9 önde tamamlayan Kırçiçekleri, ikinci periyodu da açık ara önde tamamladı. Maçın ilk yarısında rakibine oynama şansı tanımayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol, ilk yarıyı 47-30 önde tamamladı.

İkinci yarıda da ilk yarıda sergilediği oyunun temposunu koruyan kırçiçekleri ikinci yarıda da rakibini zorladı. Maçtaki sayı farkını azaltmak için çaba gösteren Urla, Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı karşısında aradığını bulamadı. Maçın son düdüğünde maçı 78-69 kazanarak sahadan galip ayrılan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, tribünlerden büyük alkış alarak, namağlup unvanını koruyarak sahayı terk etti.

Maçta 1 Numaralı formasıyla oynayan Harika Gözde Eldaş, 22 sayı, 9 asist, 4 ribaunt ile maçın yıldız oyuncusu olurken, 18 Sayı, 3 ribaunt ile 8 numaralı formasıyla Gülşah Çelebi takip etti.

Maçın başlangıcında geçtiğimiz sezon oynanan bir karşılaşmada taraftarla sürtüşen Urla Spor Oyuncusu Nazlı Güler’e taraftarları temsilen Hasan Kahya tarafından dostluk göstergesi olarak bir de çiçek verildi.

Maçın sonunda ise soyunma odasında farklı bir kutlama daha yapıldı. Kırçiçeklerinin 14 Numara formasıyla oynayan Melis Dilara Lafatan’ın doğum günü kutlandı. Soyunma odasına Aynı zamanda Kulüp Menejeri olan eşi Umut Lafatan tarafından getirilen sürpriz pastayı takım arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Lafatan, takım arkadaşlarıyla birlikte çifte kutlama yapmış oldu.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, TKBL ligi kapsamında 12/11/2017 tarihinde Mersin Bşb Gelişim ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu