EkonomiManşet

Arıcılık Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

72 Saatlik Eğitim Sonunda Belgelerini aldılar

 

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bodrum Ziraat Odası işbirliğinde açılan arıcılık kursu tamamlandı.

Teorik eğitimler başlayan kurs, uygulamalı eğitimlerle devam etti. Balparmak Arıcılık Akademisi’nin katkıları ile gerçekleştirilen, 24 saati teorik olmak üzere toplam 72 saatlik kurs sonunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.
Kursu başarıyla tamamlayan 18 kursiyere belgeleri, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Batuhan Giraz ve Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç tarafından verildi.
Mehmet Melengeç, kaliteli üretimin artması konusundaki çalışmalarında, arıcılık  kursunun açılmasındaki desteklerinden dolayı  Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Melengeç “Önümüzdeki aylarda, yine arıcılık kursunun yanı sıra farklı kurslar açmayı planlıyoruz. Bunlardan biri de salep üretimi konusunda olacak. Tarımsal üretimde çeşitlilik ve kalitenin artırılması çabamızda, bilinçli üretimi yaygınlaştırmak için eğitim çalışmalarına devam edeceğiz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu