ÇevreGündemManşet

Bodrum Belediyesi’nden Altyapı Çalışmaları Açıklaması

Çalışmalar, İlgili Kurum ve Kuruluşlarla İşbirliği İçinde Yürütülüyor

 

Bugüne kadar hiç olmadığı kadar altyapı yatırımı yapılan Bodrum’da, yürütülen çalışmaları hiçe sayarak bozulan yolları gündemde tutan ve Bodrum’un geleceğini kurtaracak olan projeleri görmezden gelen bazı çevreler Bodrum Belediyesi’ni karalamaktan geri durmuyor.

Bodrum Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yaşadıkları mağduriyetin bilincinde olunduğunu ancak bunun kalıcı olmadığı hatırlatılarak şu ifadelere yer verildi:

“Temiz bir çevrenin ve artan nüfusun ihtiyacı olan, yıllardır ihmal edilmiş altyapı sorunlarının çözümü için Turizm Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz ve AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş. ile var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalar bölgesel olarak yaklaşık iki yıl sürecektir.

Alt yapı çalışmalarının sürdüğü yerlerde mağduriyet yaşanması doğaldır. Bu çalışmalar Bodrum’da yaşayan halkımız tarafından ilgiyle ve hoşgörüyle takip edilmektedir. Niyetimiz kesinlikle halkımıza, esnafımıza çile çektirmek değildir. Kazısı ve hat çalışması bitmiş birçok bölgede üst yapı çalışmaları başlamıştır. Yol bakım ve onarım çalışmaları sezon öncesi büyük ölçüde tamamlanacaktır.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu