GündemManşetSpor

BAYANLARIMIZ HENTBOLDA DA SÜPER LİGE YÜKSELDİ

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki yıldızı Yalıkavakspor Kulübü, süper lig yolunda oynadığı son karşılaşmada harikalar yarattı. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Birinci Lig’inde Bodrum’u başarıyla temsil eden Denizin Kızları, ligin son haftasında ligin 3. Sırasında bulunan Sivas Belediye SK ile karşılaştı.

Kazananın süper lige çıkacağı maça ev sahibi Sivas Belediye Sk. Oldukça hızlı başladı. Her iki tarafın da birbirine üstünlük sağlamaya çalıştığı maçta iki takım da gol atmaya yönelik ve savunmaya yönelik oyunlar sergilediler. Maçın ilk yarısında 8-6 Sivas Belediye Sk. Önde tamamlarken, sezon başından beri hedefleri süper lige çıkmak olan Denizin Kızlari, ikinci yarıya daha hızlı başlayan taraf oldu.

Rakibinin kalesinde Yannick ve Gamze ile goller bulan Yalıkavakspor Kulübü, kendi kalesinde Berna’nın devleşmesiyle rakipten gelen şutları geri çevirince maçın seyri de değişmiş oldu. Oldukça sert geçen maçın son 5 dakikasına girildiğinde gerginlik gittikçe artsa da, oyuna iyi yoğunlaşan Yalıkavakspor oyuncuları, son dakikaya kadar üstünlüklerini korudular. Son dakikada rakibi Sivas Belediye Sk.’den gelen golle maçın son düdüğüyle 18-18 berabere sonuçlanan maç sonunda averajla 3. Olan Yalıkavakspor, süper lige yükselen 3. Takım olarak ligi tamamlamış oldu.

Maç sonunda bir açıklama yapan Yalıkavakspor Başkanı Mehmet Esen, her zaman süper ligin hayalleri değil hedefleri olduğunu söylediklerini ve bu inançla ligin son maçında hedeflerine ulaştıklarını belirtti. Mehmet Esen yaptığı açıklamada;

“Anneler gününde annelerine en güzel hediyeyi veren, her biri geleceğin anne adayı olan tüm takım oyuncularımıza bize bu mutluluğu yaşattıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Biz inandık, biz başardık. Yalıkavakspor olarak yöneticisinden oyuncusuna varımızı yoğumuzu süper lige çıkmak için ortaya koyduk. İnanınca gerçekleştirilemeyecek hiçbir hedefin olmadığını bir örneğini sergiledik. Çok mutluyuz. Bize inanan, bize güvenen, maddi manevi her türlü desteğini bizlerden esirgemeyen herkese bir teşekkürdür süper lig. “ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu