AsayişGündemManşet

YANGINI GÖRÜNTÜLEMEYE ÇALIŞAN MUHABİR DARP EDİLDİ

Bodrum otelde yangınGümbet Mahallesinde faaliyet gösteren Bodrum Garden Resort Otelde meydana gelen yangın ekipler müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, otel odasından yükselen alevleri gören personel durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekibi müdahale etti.  Güçlükle söndürülen yangında 2 katlı otel odalarında büyük hasar oluştu. Yangın sırasında otel müşterileri büyük korku ve panik yaşadı.

Klimadan çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili olarak polis ve itfaiye ekipleri inceleme başlattı.

Öte yandan yangın sırasında olayı görüntülemeye çalışan bir basın mensubu darp edildi. Otel çalışanı birkaç kişi görevini yapan gazeteciye tekme ve yumruklarla vurarak görüntü almasına engel oldu. Fiziksel ve sözlü saldırıya da maruz kalan basın mensubu, çektiği görüntüleri silmesi ve haber yapmaması konusunda tehdit edildi. Bununla da yetinmeyen otel personeli gazetecinin elinden kamerasını  aldı. Bir süre devam eden olay sağduyulu bir otel görevlisinin araya girmesiyle kamera iade edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu