EğitimEkonomiGündemManşet

JCI’DAN ÇOK AMAÇLI SALON

Ayşe Gülsevim - Ali Rüştü Kaynak Anadolu LisesiGenç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi’nin girişimleri ve bazı sponsorların destekleri ile Ayşe Gülsevim – Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi’ne çok amaçlı salon yaptırıldı.

Bugün okul içerisindeki salonda gerçekleştirilen törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Ayşe Gülsevim – Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Camcıoğlu, JCI 2018 Dönem Başkanı Ali Mutlu Köse ile geçmiş dönem başkanları, çok amaçlı salonun yapılmasına destek veren sponsorların temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bir konuşma yapan okul müdürü Hakan Camcıoğlu, şunları söyledi:

“Bu salon geçtiğimiz yıl kantin olarak kullanılmaktaydı. Daha sonra kantini dışarıya taşıdık, burası da bize açık bir alan olarak kaldı. Ardından öğretmenler kurulunda bu duygu ve düşüncelerimizi paylaştık. Matematik öğretmenimiz Gülşah Köse, eşinin inşaat işiyle uğraştığını ve dernekle ilgili çalışmalar yapılabileceğini söyledi. Biz bu çalışmaları dernekle görüşerek hızlandırdık. Daha sonra derneğimiz salonun bu şekilde bize hazır hale gelmesini sağladı. Dün itibariyle ilçe milli eğitim müdürümüz de okulumuzu ziyaret etti. Şu arkada gördüğünüz laminant parke değildi, biz orayı halıfleks olarak döşetmiştik. Onun da katkılatıyla laminant parke haline getirdik. Burayı önümüzdeki eğitim – öğretim döneminde itibaren hem öğrencilerimizin müzik dersleri, uygulama dersleri, resim dersleri için kullanılabilir hale gelmesini sağlayacağız. Buranın açılışında katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.”

Projenin koordinatörü ve Genç Liderler ve Girişimciler Derneği 2018 Dönem Başkanı Ali Mutlu Köse ise Genç Liderler ve Girişimciler Derneği hakkında bilgiler vererek başladığı konuşmasında şunları dile getirdi:

“Biz Bodrum Şube olarak 2010 yılından beri içinde yaşadığımız topluma ve şehre katkı sağlamaya çalışıyoruz. 2016 projelerimizden biri olan bu salonun yapımında bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Daha sonra çok amaçlı salonun yapımında katkı sunan kişilere ve sponsorlara teşekkür plaketleri verildi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da eğitime yapılan en küçük katkının bile çok önemli olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:

“Tabi mütevazi bir çalışma ama az veren candan çok veren candan verir. Bu çalışma bizim için çok anlamlı ve önemli. Çünkü eğitime karşı duyarlı. Eğitime yapılan yatırım az ya da çok, ne olursa olsun en değerli yatırımdır diye düşünüyorum. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah daha ileride daha büyük işler yapmayı Allah nasip etsin. Eğitim döneminin de sonuna geldik. Öğrenci kardeşlerimle öğretmen arkadaşlarım iyi bir tatili hak ettiler. Bu vesileyle de hepinize iyi tatiller diliyorum.”

Törende okulun İngilizce öğretmeni Sibel Kolay koordinatörlüğünde yürütülen Erasmus Plus Programı Stratejik Okul Ortaklığı kapsamında geliştirilen Zorbalığa Karşı Bisiklet (Cycling Against Bullying) adlı bir projenin de tanıtımı yapıldı.

2016 – 2017 Eğiti Öğretim Döneminin başarılı öğrencilerine çeşitli hediyelerin de verildiği tören, Ayşe Gülsevim – Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi  Müzik Grubu öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu