GündemManşet

Usta Gazeteci Özkök’ten Bodrum Yorumları

Özkök:"Altın Varaklı Fotoğraf CHP Örgütünü Karıştırdı"

 

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök bugünkü köşe yazasın da Bodrum’a ilişkin başlıklar açarak, son günlerde gündeme taşınan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un odasındaki fotoğraf konusunu ve Bodrum’da adeta patlama yaşanan nüfus durumunu yorumladı.

BODRUM’da günün siyasi konusu “ikili bir fotoğraf” ara başlıklı yazısında Özkök, AKP’li başkanın bu işi terör yardakçılığı suçlamasına kadar taşımasına da bir anlam veremediğini ve tam bir kasaba siyaseti olduğunu yazdı.

Gazeteci Ertuğrul Özkök, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını  odasına koymasına tepki gösteren bazı Meclis Üyelerinin tepki gösterdiğini anlattığı yazısına şöyle devam etti:

” CHP’li meclis üyelerinden bazıları “CHP’li bir belediye görevlisinin odasında böyle bir fotoğraf olur mu” diye ortalığı ayağa kaldırmış.O fotoğrafın kaldırılması için bir kampanya açılıyormuş.

Olaya AKP Bodrum İlçe Başkanı da karışmış… Ona göre Soylu’yla birlikte fotoğraf, Cumhurbaşkanı’nın fotoğrafının önünde çekildiği için CHP’liler asıl ona tepki gösteriyormuş. AKP İlçe Başkanı işi bir adım daha ileri götürüp “Sizden bunu terör yardakçısı parti mi  istedi” diyerek işi iyice demagojik bir noktaya çekmiş.

Fotoğrafı asan belediye görevlisi daha önce Süleyman Soylu ile DYP’de beraber siyaset yapmış ve arkadaşlarmış. Ayrıca Soylu İçişleri Bakanı….

Yani bir insanın odasında böyle bir fotoğrafın bulunmasına neden tepki gösterildiğini anlamıyorum.”

Özkök, köşe yazısının devamında, pandemi nedeniyle artan Bodrum nüfusuna değindi.

Belediye Başkanı Ahmet Aras’la tanıştığını, ailesinin Mora Yarımadası’ndan göç ettiğini ve asker kökenli bir siyasetçi olduğunu kaleme alan Ertuğrul Özkök, “Konuşması sakin. Fanatik bir havası yok. Dinlemeyi bilen, yeni fikirlere açık bir insan izlenimi bıraktı bende.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ahmet Aras ile tanışmasında, ilçe nüfusunun resmi rakamların çok üstünde olduğunu öğrenen Usta Gazeteci Özkök,  “Ondan öğrendim. Bu yıl Bodrum’un kış aylarındaki nüfusu 500 bini geçmiş. Yani Bodrum artık gerçek anlamda bir şehir.dedi.

Yazının tamamı aşağıdaki linktedir.

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ertugrul-ozkok/crown-meraklisina-yedi-milyon-dolarlik-sezon-finali-kilavuzu-41759155

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu