GündemManşet

İLK KİTAP MENTEŞE KAYMAKAMINDAN

İlk Kitap Menteşe Kaymakamından10 Nisan Polis Kütüphanesine ilk kitabı Menteşe Kaymakamı Caner YILDIZ hediye etti.

Bilindiği gibi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin  teşhir edilmesine geçtiğimiz aylarda başlanılmıştı. Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine devam edilirken bu kez de 10 Nisan Polis Kütüphanesi isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine başlanıldı.

10 Nisan Polis Kütüphanesi Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, İMKB  İlköğretim Okulu  hizmet binasında teşhir edilecek. Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinde olduğu gibi 10 Nisan Polis Kütüphanesinde de ilk kitap Menteşe Kaymakamı Caner YILDIZ tarafından hediye edildi. Kitap okuma alışkanlığının önemini her fırsatta dile getiren, okul idareci ve öğretmenleri ile yaptığı toplantılarda öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasını isteyen Kaymakam YILDIZ 10 Nisan Polis Kütüphanesi isimli çocuk kütüphanesine ilk kitabı hediye etti.

Yetkililer dileyen vatandaşların da ellerinde bulunan yıpranmamış ve güncelliğini kaybetmemiş kitapları İMKB İlköğretim Okulu hizmet binasında teşhir edilecek olan kütüphaneye hibe edebileceklerini bildirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu