GündemManşet

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYON BAŞKANI BODRUM’DA

????????????????????????????????????

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Hüseyin Akdeniz’e Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdullah Butaku ve Bodrum Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Cemil Gündüz’de eşlik etti.

Muğla Öğretmenevinde gerçekleştirilecek olan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı için bölgede bulunan Başkan Hüseyin Akdeniz Bodrum’a gelerek Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret etti. Her toplantının farklı bölgelerde yapıldığını belirten Akdeniz bu toplantıyı Muğla’da gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Hüseyin Akdeniz “Sayın Kaymakamımız ile daha önceki gelişlerimizde de bir araya geldik. Kendisi bizler için çok değerli bir bürokrat. Muğla’da yapılacak olan toplantımız için gelince, Bodrum’a gelerek kendisini ziyaret etmek istedim. Yaptığımız çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdik. Ziyaret sonrasında Muğla il merkezine gideceğiz” dedi.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan “ Muhtarlar Konfederasyon Başkanımızı Bodrum’da görmekten mutluluk duyduk. Kendisi bizleri ziyaret etmek için ilçemize kadar gelmişler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu