ÇevreGündemManşet

530. PATLAMA GERÇEKLEŞTİ

bodrum-içme suyu hattında patlamaİçme suyu isale hattının patlaması sonucunda asfaltta 5 metrelik çukur açıldı

Bitez-Ortakent Yolu üzerinde sabaha karşı patlayan isale hattından boşalan tonlarca su çevrede taşkına neden oldu.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, yapıldığı 2012 yılından bu yana irili ufaklı tam 530 patlamanın yaşandığı hatta şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Ana su hattının patlamasıyla birlikte asfalt yerinden söküldü, kaldırım taşları yola fırladı. Savaş alanına dönen caddede 5metrelik çukur açıldı. Su borusunun patlamasının ardından cadde bir anda göle döndü. Tüm yol su ile kaplanırken, bazı mandalina bahçeleri sular altında kaldı. Patlamanın meydana geldiği bölgede yol trafiğe kapandı.

Suyun akmasını engellemek için ekipler mahalleye giden içme suyu hattının vanasını kapattı. MUSKİ ekipleri boruyu tamir etmek için çalışmalara başladı.

Vatandaşlar 3. kez aynı bölgede su borusunun patladığını ifade ederek “Artık bir can kaybı olacak diye korkmaya başladık. 3 kez burada su borusu patladı. Bir önlem alınamıyor mu buraya” ifadelerini kullandılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu