ÇevreEğitimManşet

Bilnet Okulları’ndan Çağrı

Lise Öğrencileri Sulak Alanın Korunması İçin İmza Kampanyası Başlattı

Bodrum Gölköy Kovalık Sulak Alanı’nın korunması için Bodrum Bilnet Okulları ile Bodrum Kent Konseyi iş birliğinde imza kampanyası başlatıldı.

“https://bit.ly/3cUOlQ7” adresinden destek verilebilecek projede lise öğrencileri yapacakları bilgilendirme toplantıları ve etkinliklerle geniş kitlelere ulaşarak sulak alana dikkati çekmeyi hedefliyor.

Doğasever öğrenciler, ilk etapta konuyla ilgili hazırladıkları afişler ve metinlerle arkadaşlarını ve öğretmenlerini bilgilendirdi.

Sulak alanın yaşaması için çalışan Bodrum Kent Konseyi ile çevrim içi toplantılar da gerçekleştiren öğrenciler, hazırladıkları kamu spotlarını sosyal medyada paylaşmaya başladı.

Daha önce yapılan Gölköy kampanyalarına katılan Fotoğrafçı Mustafa Ünlü ile bölgenin tarihi, jeolojik yapısı ve hurma ağaçları ile ilgili bir toplantı yapan öğrenciler, Bodrum Kent Konseyinin internet üzerinden başlattığı imza kampanyasına da destek vermeye çalışıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu