GündemManşetSiyaset

Tamer Mandalinci Haber Türk’e Konuştu

Başkan Adayı Mandalinci Bazı Projelerini Açıkladı

 

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Mandalinci: “Bu vizyon, bu yenilik Bodrum’a çok yakışacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, 31 Mart’ta seçimi kazanırsa Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından bir olacağını söyleyerek, “Bu vizyon ve yenilik Bodrum’a çok yakışacak. Daha mutlu bir Bodrum yaratmak, değer katmak hedefiyle gecemi gündüzüme katarak çalışacağım” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, geçtiğimiz akşam Haber Türk Televizyonu’nda canlı yayınlanan “Yerel Seçim 2024” programın da Gülçin Hacıevliyagil Ayçe’nin konuğu oldu. Bodrum’un sorunlarına yönelik çözümlerinin anlattığı programda Mandalinci, bazı projelerini açıkladı.

Seçim çalışmalarında sahada çok olumlu geri dönüşler aldığını ifade eden Tamer Mandalinci, seçildiğinde Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından olacağını kaydederek “Bu dönüşüme, değişime Bodrum’un hazır olduğunu düşünüyorum. Bu vizyon ve yenilik Bodrum’a çok yakışacak” dedi.

Önceliğimiz Su Sorununa Odaklanmak

 Kentin öncelikleri arasında su sorunu olduğunu ifade eden Mandalinci, küresel ısınmanın etkilerinin yoğun şekilde hissedildiğini, su sağlayan barajlarda doluluğun alt sınırlarda olduğunu belirtti. Bodrum’un 44 milyon metreküp olan su ihtiyacının önemli oranda barajlardan kalanının ise yeraltı kaynaklarından karşılandığını açıklayan Mandalinci, DSİ’nin döşediği ana isale hattı borularında geçen dönem meydana gelen 3 bin patlakta yaşanan su kaybının da önemli bir sorun olduğuna işaret ederek, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin alternatif hat döşemek zorunda kaldığını söyledi. Mandalinci, Ekinambarı ve Gedik bölgelerindeki kaynaklardan su hatlarının beslenmesi ve batı-kuzey bölgesinde deniz suyunun arıtılması ve Sarnıç Park modelini gibi projelerle su sorununa çözüm sunacaklarını söyledi.

Trafik Sorunu için Proje Hazır

 Trafiğe yönelik hazırlanan rapor doğrultusunda ivedilikle çalışma başlatacaklarını açıklayan Mandalinci, kavşak düzenlemeleri yapılacağını, sinyalizasyon sisteminin devreye alınacağını ve alternatif yollar açılacağını belirtti, Bodrum’un trafik yükünün azaltılacağını kaydetti.

Ev Pansiyonculuğuna Destek

Kıyıda 50 metredeki yerleşim alanında tamamen turizmi teşvik edeceklerini bildiren Tamer Mandalinci, “Bodrum Belediyesi olarak butik otellerin, pansiyonların tekrardan bir cazibe kazanması ve rantabl olması için elimizden gelen bütün aksiyonları alacağız” dedi.

Bodrum’a Kiptaş Modeli

Artan kira, enflasyon sebebiyle kamuda görev yapan personel barınma ihtiyacından mustarip olduğunu ve Bodrum’a gelmek istemediğini belirten Mandalinci, “Barınma sorununa çözüm için Muğla Büyükşehir Belediyemizle bir iştirak şirketi kurup, merkeze yakın kamu arazisinde sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Bodrum için görüşürüm

Seçildikten sonra ilk 100 günlük, 1 senelik ve 5 senelik projeksiyonlarını açıklayacaklarını ifade eden Mandalinci, Bodrum’u refaha kavuşturmak, vizyoner işler yapmak isteyen bir genç olarak her kesime eşit hizmet götüreceğini, ilçeye hizmet için devlet kurumlarına, bakanlıklara, milletvekillerine, Cumhurbaşkanına gitmekten çekinmeyeceğini ifade etti.

Gençlere Davet

Gençleri siyasette rol almaya çağıran Mandalinci, “Gençler memleket sorunları ve meseleleriyle ilgilenmeli. Hangi siyasi görüşten olursa olsun yaşadığı bölgeye değer katıcı siyaset üretmeli. Yaşadığım bölgeye değer katmak, daha mutlu bir Bodrum yaratmak hedefindeyim. Refah içinde bir Bodrum için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Bunu meclis üyesi adayı arkadaşlarımla, ekibimizle beraber yapacağız, Bodrumlularla beraber yapacağız” ifadesini kullandı.

Haber Türk TV’de yayınlanan Yerel Seçim 2024 programının tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=8v4PtIBjykY

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu