ManşetSpor

Denizin Kızları Rahat Geçti

Görele Belediyesi’ni Yendiler

 

Bodrum’un haklı gurur Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu altıncı hafta maçları kapsamında Bodrum’da Görele Belediyesi ile karşılaştı.

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Denizin Kızları, seyircisinin desteği ile sahada fırtına gibi esti. Maçın ilk anlarından itibaren oyunda hâkimiyeti sağlayan Denizin Kızları ilk yarıda 17-11 skorla soyunma odasına galip giden taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında da seyircinin desteği devam ederken, Denizin Kızları ilk yarıdaki mücadeleci tavrından ve kararlılığından taviz vermeyerek, Giresun temsilcisi Görele Belediyesi karşısında maçtan 33-28 galip ayrıldı.

Denizin Kızları THF 7. Hafta karşılaşmaları kapsamında 22 Ekim Pazar günü Aksaray Spor Salonu’nda Aksaray Belediyesi ile ile karşılaşacak. THF Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 14:00 olup, canlı yayın linki Armada Praxis Yalıkavak Spor resmi Instagram hesabından da duyurulacaktır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu