ÇevreGündemManşet

Kar Özlemi Yollara Düşürdü

Bodrum'da Yaşayanlar Kar İçin Kilometrelerce Öteye Gitti

 

Bodrum ve Milas’tan bir çok vatandaş, Muğla yolu üzerinde bulunan Korucuk ve Tuzabat mahallelerine kar oynamak için gitti.

Muğla genelinde etkili olan kar yağışı Milas ve Bodrum’da da görülürken, beyaz örtü her iki ilçede de kısa sürede kayboldu. Kar heyecanları kısa süren bir çok vatandaş bugün sabah saatlerinden itibaren Muğla yolu üzerinde kar kalınlığının 10 santimetreye kadar çıktığı Korucuk ve Tuzabat mahallelerine akın etti. Araçlarını yol kenarına park eden vatandaşlar ormanlık alanda ve her iki mahallenin içinde kar topu oynayarak ve kardan adam yaparak karın keyfini çıkardı. Çocuklar gün boyu kar ile oynarken ailelerde mangal yaparak, semaverde demledikleri çaylarını içerek vakit geçirdi.

Yapılan son meteorolojik verilere göre ise yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Muğla il geneli ile Antalya’nın batısında (Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Elmalı) kuvvetli (21-50 kg/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu