AsayişManşet

Kardeş Acısına Dayanamadı

Sağlık Çalışanı Kayalıklardan Atlayarak Canına Kıydı

 

Milas’ta meydana gelen trafik kazasında ağabeyini kaybettikten sonra acısına dayanamadığını söyleyen sağlık çalışanı Şenol Çoban, kayalıklardan atlayarak intihar etti.

Milas’ta 16 Ocak tarihinde Halil Bey Bulvarı’nda meydana gelen zincirleme kazada hayatını kaybeden Dündar Çoban’ın kardeşi Şenol Çoban, yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; Gökova’da sağlık çalışanı olarak çalışan Şenol Çoban, ağabeyini kaybetmenin acısına dayanamadığını söyledi ve ilçeye bağlı Gökçeler Mahallesi’nde kanyona gelerek intihar girişiminde bulundu.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, meslektaşları Şenol Çoban’ı intihardan vazgeçirmek için büyük çaba harcadı. Ancak Şenol Çoban, tüm telkinlere rağmen kayalıklardan atladı. Hayatını kaybettiği belirlenen Şenol Çoban’ın cansız bedeni ekiplerce kanyondan çıkarıldı.

Ölümüyle ailesini, yakınlarını, meslektaşlarını ve sağlık camiasını yasa boğan Şenol Çoban’ın intiharıyla ilgili jandarma ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Şenol Çoban’ın diğer büyük ağabeyini de sağlık sorunları sebebiyle kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu