ÇevreGündemManşet

Sıcaklıklar Düşmeye Başladı

3-4 Dereceye Kadar Düşecek

 

Uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla birlikte mevsim normallerine düştü.

Kar yağışı yurdun bir çok bölümünde etkili olurken, Bodrum’da da soğuk hava kendini hissettirmeye başladı. Bodrum’da 3 gündür mevsim normallerinde seyreden sıcaklıkların, son meteorolojik verilere göre Pazar gününden itibaren mevsim normalleri altına düşmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren önümüzdeki hafta sonuna kadar en düşük sıcaklığın 3-4 derece, en yüksek sıcaklığın ise 9-10 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor. Sıcaklıkların Karaova genelinde ise 1-2 derece daha düşük seyretmesi tahmin edilirken, Pazar gece saatlerinde Karaova’nın yüksek kesimlerinde hafif kar yağışı görülebilir.

Bodrum’da aralıklarla etkili olan yağışlı havanın Pazar akşam saatlerinde kadar hafif şekilde aralıklarla devam etmesi beklenirken, önümüzdeki hafta içi boyunca yağış beklenmiyor. Hafta boyunca zaman zaman kuvvetli Poyraz’ın da etkisiyle kendini iyice hissettirecek soğuk havanın, 23 Ocak Cumartesi gününden itibaren rüzgar yönünün Güney yönlerden esmesiyle birlikte mevsim normallerine çıkması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu