EğitimGündemManşet

Uzaktan Eğitim İstiklal Marşı ile Başladı

Türkiye Genelinde İstiklal Marşımız Okundu

 

Her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı Türkiye’nin dört bir yanındaki okul bahçelerinden gür bir sesle yükselen İstiklal Marşı, salgın koşulları nedeniyle bir süredir yan yana okunamıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan dün yapılan açıklamada yöneticiler ve görevli personelin de katılımıyla bayrak töreni yapılmasını, öğrenci, öğretmen ve ailelerin bulundukları yerden İstiklal Marşı’na eşlik için davet edilmelerini istedi.

Uzaktan eğitim sürecinde her pazartesi TRT EBA Televizyonu yayınlarına İstiklal Marşı ile başlandığı aktarılan açıklamada, çocuklar ve öğretmenlerin canlı dersler öncesinde ekran başında milli marşı söylediği anlatıldı.

Bodrum’da da bugün saat 10.00’da tüm okulların bahçesinde yöneticiler ve görevli personelin de katılımıyla bayrak töreni yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ve şube müdürleri, Merkez Turgutreis Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen İstiklal Marşı törenine katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu