ManşetSpor

Denizin Kızları Eskişehir’den Puanla Döndü

Maçı Yöneten Takım Oldular

 

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki gurur Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, ürkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta karşılaşmaları kapsamında Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Avrupa Kupası karşılaşmasında iki gün süren mücadelede tur atlayan ve bir üst tura yükselme başarısı gösteren Denizin Kızları, THF Kadınlar Süper Ligi 5. Hafta maçları kapsamında Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı. Yeliz Özel ve Mouna Chebbah’nın sakatlıkları nedeniyle oynamadığı maçta morali yüksek olan Denizin Kızları, mücadeleye hızlı başlayarak maçı adeta yöneten taraf oldu.

İlk yarının son düdüğünde soyunama odasına 9  – 15  önde giden Denizin Kızları ikinci yarıda da oyunun nabzını tutunca maçtan 21 – 27 galip ayrılarak THF Süper Ligi’nde de hedefleri doğrultusunda önemli bir avantaj kazandı.

Armada Praxis Yalıkavak Spor THF Kadınlar Süper Ligi 6. Hafta maçları kapsamında Kendi evinde Görele Belediyesi ile karşılaşacak. Bodrum Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda 18 Ekim’de oynanacak olan mücadelenin başlama saati 17.00 olup, maça Bodrum’da yaşayan tüm sporseverler davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu