GündemManşetSpor

GÜLEN TARAF BODRUMSPOR OLDU…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ankara deplasmanında Hacettepespor’u 2-1 mağlup ederek Kupa maçının ardından ligde de moral buldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. Hafta mücadelesinde Ankara Ostim Stadı’nda oynanan karşılaşmada yeşil beyazlı ekip, Göksu Türkdoğan ve Cem Ekinci’nin golleri ile karşılaşmayı 2-1 kazandı. Bodrumlu futbolseverlerin 90 dakika boyunca takımlarını desteklediği mücadelede ev sahibi Hacettespor’un tek golü ise Muhammed Ali’nin ayağından geldi.

B.B.Bodrumspor’un iki topunun da direkten döndüğü karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 10’da gelişen Bodrum Belediyesi Bodrumspor atağında Harun kavaklıdere’nin ortasında Cem Ekinci’nin kafa vuruşu üstten auta çıktı.

Dakika 19’da gelişen Hacettepespor atağında Mehmet Tuğrul’un pasıyla topla buluşan Furkan, B.B.Bodrumspor kalecisi Fırat ile karşı karşıya kaldı, Furkan’ın vuruşunda Fırat topu kornere çeldi.

Dakika 26 da gelişen B.B.Bodrumspor atağında Seyid’in pasıyla sol kanatta topla buluşan Orhan’ın çaprazdan vuruşunda top kaleci Burak’ta kaldı.

Dakika 27’de gelişen Bodrumspor atağında Samet Katanalp’in sol kanattan yaptığı ortada Göksu Türkdoğan skoru 1-0’a taşıdı.

Dakika 37’de gelişen Bodrumspor atağında, sol kanattan aldığı topla ceza sahasına kadar giren Cem Ekinci’nin yaptığı vuruş kaleci Burak’ın altından ağlarla buluştu. (0-2)

Dakika 43 da gelişen Hacettepespor atağında Muhammed Ali güzel çalımlarla rakiplerini geçerek şutunu çekti, top ağlarla buluştu. (1-2)

Dakika 49 da gelişen Bodrumspor atağında Cem Ekinci’nin ceza sahasına girerek yaptığı vuruş direkten oyun alanına geri döndü.

Dakika 76 da gelişen Bodrumspor atağında Hüseyin Kala’nın ara pası ile ceza sahasında topla buluşan Cem Ekinci’nin şutu üstten auta çıktı.

Dakika 80’de gelişen Bodrumspor atağında Orhan Aktaş Emre Şahin ile verkaç yaparak ceza sahasına girdi, kale çizgisine kadar inen Orhan’ın ortasında topu Hacettepespor defansı uzaklaştırdı.

Dakika 90’da gelişen bodrumspor atağında Hüseyin Kala’nın ara pasıyla topla buluşan Seyid’in şutu direkten oyun alanına döndü.

B.B.Bodrumsporlu oyuncular maçtan sonra galibiyeti kendilerine 90 dakika boyunca destek veren taraftarlarıyla kutladı. Ligde 3 hafta sonra galibiyet kazanarak moral bulan yeşil beyazlı ekip puanını 18’e yükseltti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 8. sırada bulunan B.B.Bodrumspor 12.hafta mücadelesinde namağlup 21 puanla 4. sırada bulunan Utaş Uşakspor’u konuk edecek.

Hacettepespor maçı öncesi taraftarlar çirkin manzara ile karşılaştı. taraftarlar stada ayakkabıları dahi çıkartılarak aranarak alınırken stadın içerisindeki Tuvaletler ve tribünlerdeki büyük taşlar dikkatlerden kaçmadı. taraftarlar Türkiye’nin her yerine dostluk götürdüklerini belirterek kendilerine gösterilen Bu muameleye tepki gösterdiler

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu