AsayişGündemManşet

ÇALIŞMAYA GELDİĞİ BODRUM’DA HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum-PolisBodrum da bir otelde çalışmaya başladığının ikinci gününde kaldığı odada ölü bulunan kişi çalışanları şok etti.

Yaz sezonunda memleketi Adana’dan gelerek Bodrum’daki otellerin bahçe ve bakımlarını yapan evli ve iki çocuk babası 52 yaşındaki Canan Uyumaz Gümbet mahallesindeki bir otelde iki gün önce çalışmaya başladı. Bu sabah işe çıkmayan Uyumaz’ı arkadaşları merak edip kaldığı odasına gidince, Uyumaz’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Çalışanlar durumu hemen 112 acil servise haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Uyumaz’ın şeker komasına bağlı kalp krizi geçirmiş olabileceği değerlendirildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiç ekipleri şahsın kaldığı yerde ve otel çevresinde inceleme başlattı. Yapılan çalışmalarda her hangi bi şüpheli durum ile karşılaşmazken Adli Tabipin incelemelerinin ardından Uyumaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Otel yetkilileri, şahsın yaklaşık 18 yıldır Bodrum’da çalışıtığını öğrendiklerin, yaptığı iş başvurusu sonucu denemek için birkaç gün çalıştığını ancak bu sabah cesedi ile karşılaştıklarını ve çok üzüldüklerini söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu