GündemManşet

Vali Tavlı Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Menteşe-Turgutreis Öğrenci Yurdunda Ziyaret Etti

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı depremden etkilenen illerden tahliye edilerek Menteşe ilçemizde Turgutreis öğrenci yurdunda misafir edilen vatandaşlarla bir araya geldi.

Sözlerine “Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralı vatandaşlara acil şifa, tüm yakınları ve milletimize sabır ve baş sağlığı dileyerek başlayan Vali Orhan Tavlı “Aziz milletimizin yüce gönlüyle, dayanışma ruhuyla, devletimizin tüm imkânlarıyla yaralarımızı saracağız ve bu zorlu günleri geride bırakacağız” dedi.

Her zaman iyilik ve dayanışmaya odaklanılması gerektiğini belirten Vali Orhan Tavlı “Bu zorlu süreçte süratle ihtiyaçları gidermeye, yaraları sarmaya çalışacağız. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarla vurguladığı gibi gün birlik günü, gün beraberlik günü ve gün bir birimizin elinden tutma ve beraberce doğrulma günü. Rabbim, dirlik ve düzenimize, devletimize ve milletimize zeval vermesin.” İfadelerini kullandı.

Depremden etkilenen bölgeden tahliye edilerek 5 bin 200’ü Menteşede olmak üzere toplamda yaklaşık 39 Bin vatandaşımızın ilimizde misafir edildiğini belirten Vali Orhan Tavlı devletimizin tüm imkânlarıyla vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğunu söyledi.

Turgut Reis Yurdunda 7 gün 24 saat Sağlık hizmeti verildiği belirtilirken bunun yanında psiko sosyal destek ile iş ve meslek danışmanlığının ve sosyal marketin vatandaşımızın hizmetinde olduğu vurgulandı.

Sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşların halini hatırını soran Vali Orhan Tavlı vatandaşlardan gelen talepleri dinledi, vatandaşların sorularını yanıtladı.

Depremzede vatandaşlar geldikleri ilk günden beri ilgi ve alakanın hiç eksik olmadığını, ihtiyaçlarının hızla karşılandığını ve çok iyi ağırlandıklarını ifade ederek, Vali Orhan Tavlı’ya teşekkürlerini iletti.

Turgutreis öğrenci yurdu çok amaçlı salonda yapılan görüşmeye Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Turgut Reis Öğrenci Yurdunda misafir edilen vatandaşlarımız katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu