ÇevreGündemManşet

O BÖLGE YEŞİL ALAN OLDU

Bodrum-Tepecik KafeBir vatandaşın şikayeti üzerine mahkeme tarafından SİT alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesi ile yıkılan Tepecik Kafeden boşalan alan yeşillendiriliyor.

Bodrum Belediye A.Ş. tarafından işletilen kafelerden birisi olan Tepecik Kafenin yıkım kararının uygulanmasının ardından bölgede nasıl bir düzenlemenin yapılacağı merak konusuydu.

Ay başında yıkımına başlanan ve yaklaşık bir hafta süren yıkım çalışmalarının ardından düzenlenen boş alanda çalışmalar sürüyor. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Tepecik Kafeden kalan geniş alan yeşillendiriliyor. Çalışmaların hala sürdüğü bölgede peyzaj düzenlemesinin yanı sıra ağaç dikimininde yapılacağı öğrenildi.

Yeşil alan olarak korunacak olan bölgede, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu’da çalışmaları yerinde inceledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu