EkonomiGündemManşet

MUĞLA KADIN VE GENÇ İSTİHDAMINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Muğla’mızın kadın ve genç istihdamında Türkiye birincisi olması sevindirici” dedi.

Kurum ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği İŞ-KUR Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli’den Muğla’da istihdama yönelik çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Gökcan, özellikle eski hükümlüler ve engellilere yönelik Proje çalışamalarının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Ziyarette 2018 yılında Muğla’nın kadın ve genç istihdamında Türkiye birincisi olduğunu öğrendiğine işaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, şunları söyledi:

“Muğla’mızın kadın ve genç istihdamında Türkiye birincisi olması sevindirici. 2018 yılında 5 bin kadın ve 5 bin 500 gencimiz Muğla’da özel sektörde istihdam edilmiş. Turizm kenti olan Muğla’mızda amacımız özellikle gençlerimiz ve kadınlarımızın istihdamını artırmak”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla İŞ-KUR Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının inşaatında İŞ-KUR Müdürü İlyas Sarıyerli ile birlikte incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Gökcan, 2500 metrekare kapalı alana yapılan İŞ-KUR hizmet binasının en geç 2019 yılının Mayıs ayında hizmete gireceği bilgisini verdi.

Gökcan, Kurum ziyaretleri kapsamında Menteşe Kaymakamlığı, Orman Bölge Müdürlüğü, DSİ ve Karayollarını da ziyaret etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu