GündemKültür SanatManşet

Ünlüler Oylamaya Katıldı

Oyuncu Tarık Papuççuoğlu ve Şarkıcı Fedon, AA'nın "Yılın fotoğrafları" Oylamasına Katıldı

 

Bodrum’da yaşayan Oyuncu Tarık Papuççuoğlu ile Şarkıcı Fedon, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Papuççuoğlu ve Fedon, AA muhabir ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışından çektiği fotoğrafları tek tek inceleyerek “haber”, “yaşam” ve “spor” kategorilerindeki beğendiği karelere oy verdi.

Papuççuoğlu, yaşam kategorisinde Özkan Bilgin’in “Sofranın sürpriz konuğu”, spor kategorisinde Fecri Barlık’ın “Lastiklerden voleybol sahası”, haber kategorisinde ise Cristobal Saavedra Vogel’in “Şili’de polisten kaçan gösterici” fotoğrafını oyladı.

Fotoğrafların dünya çapında ve çok başarılı olduğunu ifade eden Papuççuoğlu, “AA’yı ve fotoğraflara emek veren tüm çalışanlarını kutluyorum. Hakikaten fotoğrafların hepsi birbirinden güzel.” dedi.

Fedon, yaşam kategorisinde Özkan Bilgin’in “Mendereslerde yaz ve kış” ve “Sofranın sürpriz konuğu”, spor kategorisinde Fecri Barlık’ın “Lastiklerden voleybol sahası”, haber kategorisinde ise Doğukan Keskinkılıç’ın “Koronavirüs yasaklarında polislerin ilk iftarı”, Özkan Bilgin’in “Van’da çığ felaketi” ve Lokman Vural Elibol’un “ABD’de göstericilere polis müdahalesi” fotoğraflarını oyladı.

Fotoğrafları çok beğendiğini ifade eden Fedon, “Fotoğraflara sadece fotoğraf olarak bakmıyorum. Çekimi, düşüncesi, ne ifade ettiği, kadrajı ve ışığı çok önemli. Kendime göre etüt ederek oylama yaptım. Duygusallığı senaryosunu da önemli. Çok güzel fotoğraflar vardı.” diye konuştu.

windows 8.1 lisans

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu