AsayişGündemManşet

Park Halindeki Kamyon Dehşet Saçtı

Önce Otomobile Sonra Eve Çarparak Durabildi

 

Milas’ta ev taşıma işlemi sırasında yokuşta park halindeki kamyon kayarak bir otomobili altına aldı ve ardından bir eve girdi. Kazada, evde ve otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Milas’a bağlı Gümüşlük Mahallesi Adil Cüneyt Sokak’taki yokuşta park halindeki 06 BYU 595 plakalı kamyona ev eşyası yüklendiği sırada yokuş aşağıya kaymaya başladı. Birden hızla harekete geçen kamyon önce park halindeki 09 D 8627 plakalı otomobili altına alarak bir evin depo bölümüne girdi. Evin depo bölümünü paramparça yapan, ağaçları ve evin merdivenini deviren kamyon, bu sırada sokakta park halindeki 48 AAN 831 plakalı otomobilde de maddi hasara neden oldu.

Şans eseri kaza sırasında evde olan yaşlı çift, depo olarak kullandıkları alanda ve evin merdivenlerinde büyük çarpa maddi hasar meydana geldiğini anlattı. Kazada kamyonun altına giren otomobilde de birinin olmaması olası bir yaralanma yada ölüm olayını engelledi.

Trafik polisleri maddi hasarlı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sokaktaki yokuşa kamyon ve TIR parkı yapıldığını hatırlatan mahalleli, can ve mal güvenliklerinden endişe duyduklarını ifade ederek yetkilerin bu konuda önlem almasını istedi.

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu