Manşet

SANAT GÜNEŞİ ŞARKILARIYLA ANILDI

Sanat Güneşi Zeki Müren, ölümünün 22. Yılı dolayısıyla düzenlenen konserle anıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından organize edilen Zeki Müren Anma Konserine ilgi oldukça yoğun oldu.

Bodrum Antik Tiyatroda düzenlenen ve Nalan Altınörs ile Yıldırım Bekçi’nin sahne aldığı unutulmaz konser ücretli olmasına rağmen Zeki Müren hayranlarının akınına uğradı. Konseri izleyenler arasında Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve şehit aileleri de vardı.

Yaklaşık 4 bin kişinin izlediği anma gecesi, Zeki Müren’in fotoğraflarından ve ses kaydından oluşan gösterimle başladı. TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Yaşar Bal ve TEV Genel Müdürü Yıldız Günay’ın tanıtım ve teşekkür konuşmalarının ardından Türk Sanat Müziğinin güçlü isimleri Nalan Altınörs ile Yıldırım Bekçi sahneye çıktı.

Zeki Müren’in seslendirdiği şarkıları konseri izlemeye gelen izleyicilerle birlikte söyleyen ikili yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Zeki Müren ile tanışma fırsatı bulduğu ifade eden Yıldırım Bekçi, “Zeki Müren’i tanımak şerefine nail olduk. Bir kaç kez görüşme fırsatı bulduk ama onunla oturup 5 dakika sohbet bile bize çok güzel şeyler çok büyük değerler kazandırdı. Çok sevdik kendisini, bize göre çok çabuk ayrıldı aramızdan. Sanat güneşimizi canı gönülden bir kez daha alkışlıyorum ruhu şad olsun.” diye konuştu.

Konser sonunda etkinliklere destek verenlere plaket verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu