EkonomiGündemManşetSpor

BODRUMSPOR TARAFTAR DESTEK PROJELERİNE BAŞLADI

Bodrumspor_Akaryakit_anlasma (4)Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarlarına yönelik geliştirdiği ‘Taraftar Destek Projesi’ kapsamında Ebu Akaryakıt ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarlarına yönelik projeleri de hayata geçirmeye başladı. Bu projelerden biri olan akaryakıt indirimi projesi kapsamında Ebu Akaryakıt ile 2016-2017 sezonu fikstür süresince geçerli olacak bir anlaşma imzalandı.

B.B. Bodrumspor’un Gümbet tesislerinde düzenlenen imza törenine BP’nin Bodrum şubesi olan  Ebu akaryakıt sahibi Ebubekir Özdoğan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, yöneticiler Hüseyin Gözütok, Fatih Öztarakçı ve Fatih Murat Yıldız katıldı. Bodrumspor’un ‘Taraftar Destek Projesi’ kapsamında yapılan sözleşme ile taraftarlar, üzerinde Bodrumspor ve Ebu Akaryakıt yazılı kartlar ile bu akaryakıt istasyonundan yapacakları alışverişlerinde yüzde 5 indirim hakkı kazanacak. Bu kartlar Bodrum Store mağazası, Ebu Akaryakıt istasyonu ve maç girişlerinde isteyen taraftarlara ücretsiz olarak verilecek.

Ebu Akaryakıt sahibi Ebubekir Özdoğan yapılan anlaşma sonrası yaptığı açıklamada, “2. Lig’e yükselen Bodrumspor ile böyle bir anlaşma yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Yenilikçi ve girişimlere açık olan bir firma olarak Bodrumspor taraftarlarının yararlanacağı bu çalışma herkese hayırlı olsun” dedi.

B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise şunları söyledi;

“Yeni sezonda Bodrumspor olarak bir çok yeniliğe imza atıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında bugün Ebu Akaryakıt ile taraftarlarımıza yönelik çalışmanın ilk adımını attık. Karşılıklı imzaladığımız bu anlaşma ile taraftarlarımız Ebu Akaryakıt’tan aldıkları akaryakıt karşılığında yüzde 5 indirim kazanacaklar. Taraftarlarımıza bu desteği sağlayan Ebubekir Özdoğan’a teşekkür ediyorum. Yeni sezonda taraftarlarımıza kolaylık sağlayacak bu tür anlaşmalar için çalışmalarımız devam ediyor”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu