GündemHayatManşet

Başkan Aras Depremzedelerin Yanında

Bodrum Belediye Başkanı İzmir'de

 

30 Ekim günü İzmir açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye İzmir için tek yürek oldu.

Türkiye’nin birçok farklı noktasında İzmir’e destek olmak için koşan yerlerden birisi de Bodrum oldu. Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekibin yanı sıra ilçemizde konuşlu Bodrum Deniz Kurtarma Derneği, Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği, AKUT Bodrum ekibinin yanı sıra Bodrum Belediyesi ekipleri depremzedelere ve arama kurtarma çalışmalarına destek olmak  bölgeye koştu.

Seferihisar, Bayraklı ve Bornova ilçelerinde etkili olan deprem bölgesinde ellerinden gelen her türlü desteği veren ekiplerin bazıları görevlerini tamamlayarak Bodrum’a döndü. Bölgede ilk günden beri Başkan Yardımcısı Emel Çakaoğlu öncülüğünde faaliyetlerini yürüten Bodrum Belediyesi depremzedelerin acısını paylaştı.

Önceki akşam bölgeye giden Belediye Başkanı Ahmet Aras da  çadırlarda kalan depremzedeler ile arama kurtarma çalışmalarını devam ettiren ekipleri ziyaret etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Aras şu ifadelere yer verdi:

“İzmir’de depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bölgede canla başla arama kurtarma çalışmalarına devam eden ekiplere, yardım çadırımızda personelimize destek olan ve depremzedelerin her ihtiyacına koşan tüm gönüllülere çok teşekkür ederim. Yaraları birlikte saracağız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu