EkonomiManşet

İl Müdürlüğü Eğitim Verdi

2 Günlük Eğitimi Bodrum'da Düzenlediler

 

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Taşınır Mal İşlemleri ve Satınalma Eğitimi 22-23 Ekim tarihlerinde pandemi kurallarına uygun olarak Bodrum’da yapıldı.

Eğitimin Açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Seyfi BOZÇELİK, Kamuda kaynakların tasarruflu kullanılmasının önemine değinirken verimliliğin kaynakların etkin kullanılmasıyla sağlanacağını ifade etti. Konuşmasında kurum olarak önemli hizmetlerde bulunduğumuzu kurumsal aidiyet ve kurum kültürünün oluşması için bu eğitimlerin önemini vurguladı. Bundan sonraki süreçte kurum müdürlerini, müdür yardımcılarını ve tüm personeli kapsayacak şekilde eğitimlerin devam edeceğini belirtti. “Kurumumuzun, yapacağı iş ve işlemlere doğru ve yerinde karar vererek daha iyi hizmet veren, yeterli bilgi ve birikime sahip çalışma arkadaşlarımla daha kaliteli hizmet verileceğine inanıyorum. Eğitimin başarılı geçmesinin temenni ediyor, katkı sağlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitim kapsamında İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarımızda görevli idareci ve personelimize, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi Kanunu Kapsamında Taşınır Mal Yönetmeliği uygulamalı anlatımı, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) üzerinden Taşınır Mal İşlemleri, Kamu Taşıtları Yönetim Bilgi Sistemi (TBS) ile ilgili uygulamalar, Taşınır Mal Yönetmeliği ve yeni değişiklikler anlatılarak oturumların her bir bölümünde sunumlardan sonra soru cevap şeklinde katılımcıların değerlendirmeleri ve soruları alınarak konu derinlemesine tartışıldı.

Oturumların ardından 2. Günün sonunda katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle eğitim sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu