GündemManşetSpor

HENTBOLCULARIMIZ RAHAT KAZANDI…

Yalıkavakspor, ligdeki yakın takipçisi Muratpaşa Belediye Spor Kulübü evinde karşılaştığı maçtan 30-23 üstünlükle ayrıldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yalıkavakspor Antalya ekibi Muratpaşa Belediye Spor Kulübü ile Ligin 4. Haftasında karşı karşıya geldi. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Gökhan Adıgüzel – İldeniz Kaygusuz hakem ikilisi yönetti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu da izlediği maçın ilk yarısında etkili olan ev sahibi takım özellikle kaleci Sevilay’ın kurtarışları ve sonuç getiren hücumlarıyla ilk yarıyı 18-8 önde bitirdi. İkinci yarının başında da hızlı oyununu sürdüren Yalıkavak’ta, devrenin ortalarına doğru Yasemin Şahin kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.

Bu dakikalardan sonra oyundan düşen Yalıkavakspor farkın çok kapanmasına izin vermedi ve maçı 30-23 kazanmasını bildi. Maçın en çok gol atan ismi, 8 golle kaptan Yeliz Yılmaz oldu.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Muratpaşa Antrenörü Sertan Sarpaş şunları söyledi:

“Rakibimiz Yalıkavak’ı tebrik ediyorum. Gerçekten bizde iyi hazırlanmıştık ama Didem gibi çok tecrübeli oyuncumuz sakatlık problemi yaşadı. Önemli bir oyuncumuzdan yoksun çıktık. Buda bizi etkiledi hücumsal anlamda. İlk yarı 8 golde kalabildik. İkinci yarı 23 gole ulaştık. İkinci yarı daha iyi bir oyun oynadık. Hatta ikinci yarının galibi diyebiliriz ama ilk yarıdaki o 10 sayılık fark, hücumda sıkıntı yaşamamız, hücum yollarında etkisiz kalmamız farkın bu hal olmasını sağladı. Genç oyuncular yine tercih hatası, pas hatası yapınca kolay basit goller yedik. Sonuçta ilk yarı dediğim gibi 18-8 le bitti, ikinci yarı bunu toplamak kolay değildi ama bir şekilde mücadele etmeye devam edip oyunda kalmaya çalıştık. Rakibimizi tebrik ediyorum, biz daha iyi olmak için çalışmalara devam edeceğiz.”

Temsilcimiz Yalıkavakspor Antrenörü-Kıvanç Özcan ise “İlkyarı zaten oynadığımız gibi oyun oynadık skordan da belli sadece 8 gol yedik. Sadece ikinci yarı tabi rotasyon yapmaya çalıştım tabi rotasyonda da giren oyunculardan da çok da verim alamadım açıkçası. O konuda biraz daha sıkıntımız var. Ama memnunuz tabi iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şimdi Perşembe günü bir maçımız daha var, Yenimahalle ile İnşallah orada da aynı oyunu oymaya çalışacağız. Bu arada Muratpaşa’yı da tebrik ederim.” Dedi.

(SES – 10:09-10:28 -YALIKAVAKSPOR KAPTANI-YELİZ YILMAZ – Güzel bir maç oldu. Devrede 10 fark 10 farklık bir üstünlükle girdik. 2. Devre daha iyi oynayabilirdik. Düşüşlerimiz oldu, bunlarda normal, takım sporu yapıyoruz, performans sporu yapıyoruz. Her şeye rağmen güzel maç oynadığımız için ve galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyuz. Muratpaşa’yı da tebrik ediyorum.)

Yalıkavak, 22 Ekim Perşembe saat 17.00’de erteleme maçında Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda Yeni Mahalle’yi ağırlayacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu