GündemManşet

ZIPKINLA BALIK AVI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF), 2019 Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Eleme Müsabakası yarışlarının ilk ayağını Bodrum açıklarında gerçekleştirildi.

Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’dan 10 spor kulübünden 10 takımın katılacağı eleme müsabakası yarışlarının ilk ayağında en az 4 kişilik zıpkınla balık avı sporcularından oluşan takımlar, tek nefeste dalışlarla 5 saat mücadele etti.

Her botta sporcularla birlikte bir hakem bulunduğu şampiyonada en yüksek puanı getiren balıklardan en fazla avlayabilmek için Bodrum’un mavi sularına dalan sporculara Sahil Güvenlik ekibi eşlik etti. İçmeler Mevkii açıkları ile Kara Ada arasında yapılan yarışlar sabah saatlerinde başlayıp saat 14.00 de sona erdi.

TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen yaptığı açıklamada, takımlara başarılar dilediğini ifade etti. Zıpkınla balık avında amaçlarının, diğer sualtı sporları branşlarında olduğu gibi uluslararası başarılar elde etmek olduğunu belirten Doç. Dr. Şahin Özen, “Sporcularımızın performans grafiği her yıl yükseliyor. Çok zor bir spor. Şans önemli bir faktör. Hepsine şimdiden bol şans ve başarı diliyorum” dedi.

Doç. Dr. Şahin Özen, organizasyona verdikleri destekten dolayı Spor Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Limanı Başkanlığı, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Muğla Valiliği, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri, Spot Toto ve Central Rent A Car’a teşekkür ettiğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu