GündemManşetSağlık

VİRÜSÜ YENMEYİ BAŞARDILAR…

Kovid-19’a yakalanan Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve eşi Nurgül Paskal, tedavi ve karantina sürecinin ardından virüsü yendi. Sağlık çalışanlarına ve yakınlarına destekleri için teşekkür eden Paskal çifti, tüm vatandaşları Kovid-19 konusunda tedbirli olmaya davet etti.

İki hafta önce halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve eşi Nurgül Paskal’ın Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı. Test sonucunun pozitif çıkmasının ardından tedavi süreci başladı. İlaçla tedavi olan ve evde karantina uygulanan Paskal çifti, Kovid-19’u yenerek yakınlarını mutlu etti.

Test sonuçlarının negatif çıktığını duyuran Başkan Paskal, sosyal medyada yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ben ve eşimin yaklaşık 14 gündür evde izole ve tedavi olmasına sebep olan Kovid-19 testimiz dün akşam negatif çıkmıştır. Bu süreçte bize destek olan başta ailem olmak üzere Milas İzan Hastanesi dahiliye uzmanı Dr. Berna hanıma, Aile Hekimimiz Dr. Yılmaz Karapınarlı’ya, İlçe sağlık Müdürlüğü çalışanlarına ve telefon ya da mesajla destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu