GündemManşetSpor

Efe Ağan başarısını Başkan Kocadon’la paylaştı

efe_agan_ziyaret (2)Türkiye’nin en iyi ilk beş yelkencisi arasına girerek Milli Takım Sporcusu olmaya hak kazanan Efe Ağan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor Yelken Şube Sorumluları Nurettin Bıyıklı ile Arif Karaman, Antrenör Serdar Çiçek, Milli Sporcu olarak adından söz ettiren Efe Ağan, annesi Adalet Ağan ve Bodrumspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Temmuzun son haftasında Dünya Şampiyonası için Almanya’nın Kiel kentine gidecek olan sporcu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yelkene olan tutkusu ve başarıları ile ilgili bilgiler vererek desteklerinden ötürü de teşekkür etti.

Daha önce de Ege Bölge çapında madalyaları ve ödülleri bulunan Ağan’a başarılarının devamını dileyen Kocadon, “Gençlerimizin sporla ilgilenmesi her zaman beni gururlandıracak. Sizler, Bodrum’un önemli spor temsilcilerisiniz. Bir spor tutkunu olarak ben de her zaman sizlerin yanında olacak ve desteklerimi elimden geldiğince sürdüreceğim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu