AsayişGündemManşet

YALIKAVAK’TAKİ İŞLETMECİ HAYATINA SON VERDİ

Yalıkavak-Ömer AvşarBodrum’da uzun süredir restorant işleten kişi evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Yalıkavak Mahallesi çarşı içinde bulunan Dede Restorant isimli işletmenin sahibi Özkan Avşar’ın evinde kendini asarak intihar etti.

Yaklaşık 10 yıldır restorant işleten 43 yaşındaki Özkan Avşar’ın Geriş Mevkiindeki evine gelen arkadaşları acı manzara ile karşılaştı. Arkadaşları, evin içinde kendisini elektrik kablosu ile asan Özkan Avşar için hemen 112 Acil Sağlık ve Polis ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Avşar’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bunun üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri evde ve çevresinde inceleme başlatı. İlk belirlemelere göre, şüpheli bir bulguya rastlanılmayan olayda Avşar’ın kendisini asarak hayatına son verdiği anlaşıldı.

Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Avşar’ın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Özkan Avşar’ın bir süredir işlerinin iyi gitmediği, bahis oyunları yüzünden borca girdiği ve son günlerde kendisini eve kapattığı öğrenildi. Şahsın maddi sorunları yüzünden bunalıma girdiği ve bu nedenle hayatına son verdiği değerlendiriliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu