AsayişGündemManşet

FİBER TEKNE BATTI 2 ÖLÜ…

Gece saatlerinde Bodrum açıklarında batan sığınmacı teknesinden kurtarılan 19 kişiden biri hastanede biride olay yerinde hayatını kaybetti.

Sahil güvenlik Komutanlığından alınan bilgilere göre:
“19 Eylül 2020 tarihinde saat 03.55’te Muğla İli Bodrum ilçesi Akyarlar sahilinde düzensiz göçmen taşıyan bir fiber teknenin battığı ve denizden sesler geldiğinin bildirilmesi üzerine olay mahalline derhal 3 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timi görevlendirilmiştir. Başlatılan arama kurtarma faaliyeti neticesinde 18 düzensiz göçmen kurtarılmış ve 1 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştır. Kurtarılan düzensiz göçmenlerden durumu kritik olan ve bilinci kapalı olarak hastaneye sevk edilen 1 düzensiz göçmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Göçmenlerden alınan ifadeler doğrultusunda fiber teknede toplam 19 kişi olduklarının tespit edilmesi üzerine arama kurtarma faaliyetleri sonlandırılmıştır.”

Göçmenlerin tamamını Afgan uyruklu oldukları ve Sahil Güvenlik ile Jandarma ekiplerinin olayın şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattıkları öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu