GündemKültür SanatManşet

“MÜZESİNİ DÜŞLEYEN RESİMLER” SERGİSİ BODRUM’DA

devrim_erbil (4)Devrim Erbil’in “Müzesini Düşleyen Resimler” sergisi Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde sanatseverlerle buluşuyor.

Devlet Sanatçısı Ressam Devrim Erbil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Sanat Direktörü Dilara İnce ve Sergi Küratörü Durdu Buduklu ile başkanlığa gelen Erbil, Başkan Kocadon’u sergiye davet etti. Erbil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Bodrum’u bir sanat kenti yapma projesine, açacak oldukları sergiyle katkıda bulunmak istediğini ifade ederek, “Bodrum’da kendi adımı vereceğim ve koleksiyon eserlerimden oluşan bir müze projesi düşlüyorum. Gelecekte Bodrum’da Devrim Erbil Müzesi açılırsa, ‘Müzesini Düşleyen Resimler’in hayali gerçekleşecektir.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Devrim Erbil’in Bodrum’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bodrum’da sanatın ve kültürün gelişmesi için gerçekleştirilen çalışmalara büyük destek veren değerli büyüğüm Devrim Erbil’e çok teşekkür ediyor, tüm sanatseverleri bu sergiye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Devrim Erbil’in Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı’nın bünyesinde bulunan koleksiyon resimlerinden oluşan “Müzesini Düşleyen Resimler” sergisinde, elliye yakın eser yer alacak. Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Sanat Direktörü Dilara İnce ve serginin Küratörü Durdu Bulduklu’nun organizatörlüğünde gerçekleştirilecek sergi, Devrim Erbil’in çeşitli dönem eserlerinden bir seçki sunuyor.

“Müzesini Düşleyen Resimler” sergisi 5 Ağustos’ta Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu