GündemManşetSağlıkSpor

KULÜP ANTRENÖRÜ VİRÜSE YAKALANDI…

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Liginin Muğla temsilcisi Yalıkavakspor Kulübü Antrenörünün Covid-19 testi pozitif çıktı.

26-27 Eylül günü başlaması beklenen yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bodrum’daki çalışmalarıyla sürdüren kulüp sporcuları sezon öncesi özel bir turnuva için gün sayıyordu.  Ancak annesinin cenaze töreni için Ankara’da bulunan takımın antrenörü Kıvanç Öczan’ın yapılan Covid-19 testi pozitif çıkınca karantinaya alındı.

Bunun üzerine takım hentbolcuları ve kulüp çalışanları da hemen teste alındı. Test sonuçlarının akşam saatlerinde çıkması bekleniyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgilere göre, çıkacak test sonucu doğrultusunda, Bodrum’da 10 Eylül de başlaması planlanan Kastamonu Belediye, Yenimahalle Belediye , Yalıkavakspor ve Muratpaşa Belediye takımları arasında gerçekleşecek Halikarnassos Hentbol Turnuvası gerçekleşecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu