GündemManşetSpor

HAZIRLIK MAÇINDA 2-0 MAĞLUP OLDUK

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Futbol A takımı 04.08.2019 Pazar günü saat 17:30 Nazilli ilçe stadında Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.Yoğun sıcak altında gerçekleşen ve 25 profesyonel futbolcunun şans bulduğu müsabakadan takımımız 6.ve 49.dakikada yedigi gollerle 2-0 mağlup ayrıldı.

Kulüp başkanımız Rıza Karakaya’nın da Nazilli Stadında izlediği karşılaşmanın ilk 45 dakikasina takımımız ; kalede Fırat ve İzzet-Gökhan-Muhammet-Orhan-Erkan-Seyid-Sergen-Şaban-Hüseyin-Ozan onbiri ile çıktı.

6.dakika yapılan pas hatasıyla atağa geçen rakip takım yakaladıgı fırsatı gole çevirerek 1-0 öne geçti.Karsılıkli her iki rakibin ataklariyla gecen karsılaşmada başka gol olmayınca ilk 45 dakikalık yarı Nazilli Belediyespor un 1-0 lık üstünlügüyle sona erdi.

İkinci 45 dakikaya Kalede-Berat ve-Talha-M.ali-Kayhan-Medeni-Emre Işık-Oğuzhan-Fatih-Celal-Emirhan-Emrecan-Batuhan-Mustafa sevgi-Muhammet can 11 i ile başlayan takımımız 49.dakikada rakip takımın ceza sahamız içerisinde yakaladığı poziyone gole çevirmesiyle 2-0 maglup duruma düştü.

Rakip sahaya yoğun ataklara çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor yakaladığı birçok pozisyondan yararlanamayınca karşılaşma Nazilli Belediyespor un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu