AsayişGündemManşet

PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİNDE SON GELİŞMELER…

Ula ilçesinde cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı ve yaşanan olay sonrası süren bazı gelişmeler ile ilgili son gelişmeler bu haberde…

Sabah Muhabiri Kenan Gürbüz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’i vahşice öldüren ve ifadesinde suçunu itiraf eden eski sevgilisi Cemal Metin Avcı’nın jandarmaya verdiği ifadesinde geçen “WhatsApp Görüşme” detayını araştırdı. Vahşice öldürülen Pınar’ın cep telefondan yapılan SMS mesajları ile WhatsApp görüşmelerinin Jandarma Kriminal Laboratuvarında incelendiği bilgisine ulaşıldı. Zanlı tarafından zarar verilen telefondaki mesajların teknolojik yöntemlerle geri alındığı bildirildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı “Olay Yeri İnceleme” ekipleri tarafından olay yeri ve cesedin bulunduğu ormanlık alandan toplanan delillerin de Jandarma Genel Komutanlığına ait Kriminal Laboratuvar’da incelendiği ifade edildi.

Zanlının yakınları, cinayetin ardından Avcı’nın Menteşe ilçesinde bulunan iş yerini kapattı, tabelaların üzerine siyah naylon örttü.

İş yerinin duvarına gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce beyaz sprey boyayla “katil” yazıldı.

Zanlının yakınları, yazının olduğu bölümü gazeteyle örtmeye çalıştı.

Eşi de tüm ilişkisini kesiyor…

Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın eşinin avukatı Doğukan Uzakgiden, müvekkilinin söz konusu kişiyle tüm ilişkisinin kesilmesi için başlattıkları hukuki işlemlerin devam ettiğini bildirdi.

Avukat Uzakgiden, yazılı açıklamasında, yaşanan olaylardan dolayı müvekkilinin büyük bir travma geçirdiğini belirtti.

Müvekkilinin bu konuda mağdur olduğunu vurgulayan Uzakgiden, şunları kaydetti:

“Müvekkilim şu an psikolojik tedavi görmektedir. Malum kişiyle tüm ilişkisinin kesilmesi ve müvekkilimin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi için gerekli tüm hukuki işlemler devam etmektedir. Bu konuda toplumdan hassasiyet beklediğimizi, açıklamamız dışında müvekkilimin mağduriyetine neden olabilecek her türlü paylaşım ve haberlere ilişkin yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna bildiririz.”

Öte yandan katil zanlısı Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinden Afyonkarahisar 2 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu