EkonomiGündemManşet

MİTSO MECLİSİ “ENFLASYONLA TOPYEKUN MÜCADELEDE BİZ DE VARIZ” DEDİ

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Ekim ayı olağan Meclis toplantısında “Enflasyonla topyekun mücadelede biz de varız” dedi. MİTSO meclisinin oybirliği ile aldığı karara göre Odanın belge ve hizmet ücretlerinde üç ay boyunca yüzde 10 indirim yapılacak. Toplantıda, Odanın Eylül ayı kati mizanı da oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO Meclisi, Hükümet tarafından başlatılan enflasyonla topyekun mücadele kapsamında TOBB’nin “en az yüzde 10” indirim kampanyası çağrısına destek verdi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan Ekim ayı olağan Meclis toplantısında, Odanın üyelerine sunduğu belge ve hizmet ücretlerinden üç ay için yüzde 10 indirim yapması için oybirliği ile karar aldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, daha sonra son üç aydaki Oda faaliyetleriyle ilgili olarak Meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Reşit Özer, “enflasyonla topyekun mücadelede biz de varız” kampanyası kapsamında Odanın sunduğu belge ve hizmetlerde, üç ay için yüzde 10 indirime gidilmesi için oybirliği ile karar alan Oda meclisi üyelerine teşekkür etti. Reşit Özer, Meclis üyelerini 3 / 4 Kasım tarihlerinde yapılacak 5. Zeytin Hasat Şenliği’ne davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu