ManşetSpor

Bodrumspor Evinde Berabere Kaldı

Bir Puana Razı Oldular

 

Bodrumspor ligin 10’uncu haftasında evinde oynadığı Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “. Gol yedikten sonra bir reaksiyon gösterdik. Golü bulduk, ikinci golü de bulduk ama yanılmıyorsam ofsaytmış. İkinci yarı tamamıyla oyunun hakimiydik. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig’de ligin 10’uncu haftasında evinde Bandırmaspor’U ağırlayan Bodrumspor evinde 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısında Bandırmaspor adına gol perdesini 38’inci dakikada Dembele açtı. Gol karşısında etkisini arttıran Bodrumspor Samet Yalçın’ın 43’üncü dakikada attığı golle beraberliği getirdi. Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Bodrumspor yakaladığı pozisyonlardan yaralanamazken, Bandırmaspor’da maçın son dakikalarına doğru pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken maç 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuçla birlikte Bodrumspor 2 maçlık galibiyet serisinin sonuna gelirken, puanını 18 çıkardı.

Maçına ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Rakibimiz gergin olup iyi bir karakter koyacağını düşünüyorduk ki öyle başladı. İlk 20-25 dakika kendi adımıza sıkıntılı bir süreç geçti. İstediğimiz oyunu oturtamadık, çünkü rakibimiz müsaade etmedi. Gol yedikten sonra bir reaksiyon gösterdik. Golü bulduk, ikinci golü de bulduk ama yanılmıyorsam ofsaytmış. İkinci yarı tamamıyla oyunun hakimiydik. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. İkinci yarı özellikle takımımızın farkı daha çok ortaya çıktı. Maçı koparamadık, hep söylüyorum puan değerli o yüzden biz aldığımız puanla yolumuza devam edeceğiz. İyi bir gidişatımız var” dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel ise, “Geçen hafta içeride yaşadığımız sonuç nedeniyle çalkantılı bir hafta geçti. Takım olarak burada nasıl tepki vereceğimiz çok önemliydi. Mücadele ve oyun anlamında ilk yarı golü bulduk. Ondan sonra gol geldi. Baktığımızda Bandırmaspor her saha da her şartta her rakiple oynayabilecek bir gücü ve her zaman kapasitesi var. Bugün önemli olan bu tepkiyi vermekti. Maç mücadele anlamında yüksek mücadeleyle geçti. Son 6 haftada 4 beraberliğimiz oldu, kazanmak çok istiyoruz. Bu süreçte kazanamadık ama bundan sonraki süreçte bu mücadelemizi kendi oyun kalitemize eklediğimizde kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

– Isaac Tshibangu rahatsızlık geçirdi

Maçın son dakikalarında oyuncuları Isaac Tshibangu’nun bir rahatsızlık geçirdiğini belirten Gürsel, “Maç bitiminde direkt içeri girmişti. Karın bölgesinde bir ağrı olduğunu söyledi. O süreçte sırt üstü sedyede uzanırken dili boğazına kaçmış. Öyle bir sorun oldu ama halledildi. Şu an hastaneye götürüldü, inşallah bir şey yoktur. Sağlık önemli, umarım oyuncumuz bir an önce iyileşir ve aramıza katılır.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu