GündemManşet

VALİ TAVLI BRİFİNG ALDI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla ilinde yürütülen kamu hizmetleri hakkında bilgi almak üzere Vali Yardımcıları ile toplantı gerçekleştirdi. Vali Tavlı daha sonra Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını (YİKOB) ziyaret ederek, çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Orhan Tavlı Başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcıları Fethi Özdemir, Mehmet Suphi Olcay, Ayhan Yazgan ve Menteşe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Caner Yıldız katıldı. Vali Tavlı burada kurumların işleyişi, personel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Tavlı,kamu yatırımları ve hizmetlerinin etkin yapılması, izlenmesi ve koordinasyonunu sağlamakla görevli kurumun çalışmaları hakkında YİKOB Başkanı Fethi Özdemir’den ve Şube Müdürlerinden brifing aldı.

Toplantıda, YİKOB’un teşkilat yapısı, personel ve kurum bünyesindeki müdürlüklerin durumu, kurumun mali yapısı, devam eden iş ve yatırımlar ile bunların kurumlara göre dağılımı hakkında da kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

2020 yılı yatırım program ve projelerinin de incelendiği toplantıda, Vali Tavlı, yatırımların titizlikle ve zamanında gerçekleştirilmesi konusunda görevlilere talimatlar verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu