AsayişGündemManşet

BODRUM’DA FUHUŞ OPERASYONU

Bodrum’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalarda fuhuş yaptığı belirlenen 3 yabancı uyruklu kadınla, fuhuşa aracılık ettiği ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Son günlerde ise toplam 9 yabancı uyruklu kadın, sınırdışı edildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, fuhuşun engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, önceki gün Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir otelde fuhuş yaptığı belirlenen Ukrayna uyruklu O.P. ile Özbekistan uyruklu S.B. ve B.V. isimli kadınları gözaltına alınıp daha sonra ülkelerine yollandı. V.H. ve İ.A. isimli Türk vatandaşı şahıslar da fuhuşa aracılık etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Öte yandan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz haftalarda da fuhuşun engellenmesine yönelik çalışmalar yaptı. Geçen hafta yine Gümbet Mahallesi’ndeki bir otelde faaliyet gösteren otelde 2 ayrı odada fuhuş yaptığı belirlenen Kırgızistan ve Özbekistan uyruklu kadınlar sınırdışı edildi.

Yine geçtiğimiz günlerde Yalıkavak Mahallesi’nde bir evde fuhuş yapıldığı tespit edildi. Yapılan çalışmalarda 4 yabancı uyruklu kadın yakalanıp ülkelerine gönderildi. Fuhuşa aracılık ettiği öne sürülen A.A. adlı şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu