AsayişGündemManşet

Lakabı “Çakal” mış…

İfadesinde Suçunu İtiraf Etti

 

Bodrum’da bir polisin şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı olayın baş şüphelisinin “Çakal” lakaplı F.Ö. olduğu iddia edildi. Olayla ilgili operasyonlar sürerken gözaltındaki kişi sayısı 16’e yükseldi.

Çarşamba günü saat 17:30 sularında, Yahşi Mahallesi Giritliler Sokak üzerindeki bir site önünde yaşanan olayda 26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz şehit olmuş, polis memuru Abdulkadir Doğan da yaralanmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan 47 yaşındaki “Çakal” lakaplı F.Ö.’ın, olayın baş şüphelisi olduğu belirlendi. Polisteki ilk ifadesinde suçunu itiraf eden şüphelinin, silah kaçakçılığı ve tehdit başta olmak üzere çok sayıda suç kaydının bulunduğu bildirildi.

Şüpheli F.Ö.’ın olaydan saatler önce Gümüşlük Mahallesi’ndeki bir restoranda arkadaşlarıyla oturduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

GÖZALTI SAYISI 16’E ÇIKTI

Olayla ilgili ilk etapta 6 kişi gözaltına alınmıştı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Asayiş Şube Müdürlükleri ekipleri, çatışmaya giren ve gözaltına alınan 6 şüpheli ile bağlantıları olduğu değerlendirilen 10 kişiyi daha gözaltına aldı.

Bu kişilerle birlikte gözaltı sayısı 16’e yükseldi. Olayla ilgili gözaltı sayısının artması beklenirken, silah kaçakçılığı şüphelilerinin İstanbul’dan Bodrum’a suç örgütüne silah satmak için geldikleri değerlendiriliyor.

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu