AsayişGündemManşet

“TUTKUNLAR” ÇETESİNE TERS KELEPÇE…

Muğla KOM Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Ekiplerince saha elemanından temin edilen bir video kaydında bir şahsın dövülerek darp edildiği tespit edildi. Yapılan video çözümünde darp edilen müşteki ve darp eden şüphelilerin kimliklerinin tespiti yapıldı.

Bugün sabah saatlerinde kamuoyunda TUTKANLAR çetesi olarak bilinen suç örgütüne üye olan 4 şüphelinin ikametlerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Müştekilerin vermiş olduğu ifadelerde, emniyet güçlerine bilgi verdikleri için darp ettikleri anlaşılan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda;

-2 parça halinde 2 gr BONZAİ, -1 gr METAMFETAMİN, -3 gr ECSTASY, -3 adet LYRİCA Hap, -2 gr KENEVİR tohumu
-5 adet uyuşturucu içme aparatı BONG ele geçirildi.

-TCK 220 Organize Suç İşlemek amacıyla örgüt kurma, üye olma, -TCK 301 Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak, -TCK 109 Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, -TCK 86 kasten yaralama ve TCK 125 Hakaret suçlarından adli işlem başlatılan şüpheliler hakkında 4 gün gözaltı süresi alınmış olup, ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu