AsayişGündemHayatManşet

POLİS EKİPLERİNDEN 19 MAYIS KORTEJİ

Bodrum’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında motosikletli polis ekipleri kortej gerçekleştirdi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan trafik polisleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçede şehir turu attı. Akşam saatlerinde otogardaki polis noktasında toplanan ekipler, motosikletlerin üzerine Türk Bayrakları açarak Belediye Meydanı’na geldi.

Saat 19.19’da belediye hoparlöründen çalınan İstiklal Marşı’ına eşlik eden ekipler, daha sonra yine motosikletlerine binerek Neyzen Tevfik Caddesi ve Caferpaşa Caddesi’nden Gümbet Kavşağı’na çıktı. Oradan da Konacık’a giden ekipler, turu Bodrum merkezde tamamladı.

Polisin yaptığı kortej, vatandaşların da ilgisini çekti. Vatandaşlar da Türk bayrakları sallayıp polisleri selamladı. Limandaki tekneler de sirenlerini çalarak polise destek verdi.

Öte yandan ilçedeki birçok vatandaş, bayramı evlerinde kutladı. İlçede çok sayıda kişi saatler 19.19’u gösterdiğinde balkona çıkarak İstiklal Marşını okudu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu