GündemManşetSpor

MASTER YÜZÜCÜLER GENÇLİĞE HİTABEYİ OKUDU

Covid-19 nedeniyle 2 ayı aşan bir süredir evlerine kapanan Bodrumspor Yüzme Şubesi Master Yüzüme Takımı, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir video hazırladı.

11 Mart itibari ile antrenman yaptıkları Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu Kapalı Yüzme Havuzuna yeni nesi Covid-19 nedeniyle veda eden master yüzücüler, evlerinde olsalar da takım ruhuna örnek teşkil edecek bir video yayınladılar. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini seslendiren yüzücüler, evlerinden takımlarını başarıyla temsil ettiler.

24 sporcudan oluşan Bodrumspor Yüzme Master takımı, Gençliğe Hitabe’yi 24 parçaya bölerek, her biri seslendirerek, videoyu birleştirdiler. Nizam Karakolu Marşı’nın da videoya eklenmesiyle oldukça dikkat çekici ve beğenilen bir video ile 19 Mayıs’ın 101. yılında Bodrum’u sosyal medyada gururlandırdılar. Takım Başkanı Pelin Yakar, bu dönemde takım olmanın, dayanışmanın ve fark yaratmanın kendilerine verdiği olumlu enerjinin, gündemdeki salgın haberlerine kısa bir mola vermek için büyük bir motivasyon sağladığını söyledi. Daha önce de, bonelerini birbirlerine yolladıkları bir video paylaştıklarını hatırlatan Pelin Yakar, “Sporun birleştiren gücü ve bizlere verdiği pozitif enerjiyi hem kendi aramızda, hem de videolarımızı izleyenlerle paylaşmak için bu tip online aktiviteler düzenliyoruz. Sizler için hazırladığımız bu güzel videoları İnstagram adresimiz olan @bodrumspor_master_yuzme ve Facebook grubumuzdan takip edebilir, hesaplarımızı takip ederek bize destek verebilirsiniz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu