EğitimGündemManşet

ULUSLARARASI MALAKOLOJİ SEMPOZYUMU BODRUM’DA

7-9 Ekim 2020 tarihlerinde Bodrum Belediyesi Bodrum Deniz Müzesi ve Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi işbirliğinde Uluslararası Malakoloji Sempozyumu düzenlenecektir.  Bodrum Ticaret Odası ve IMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası sempozyuma destek veren kurumlar arasındadır.

Sempozyum Onursal Başkanları, Bodrum Deniz Müzesi bağışçısı ve kurucu ortağı Hasan Güleşçi ve Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Sunlu’dur. Malakoloji alanında önemli katkılar sağlamış bilim insanlarının davetli konuşmacı olarak katılacağı bu sempozyumda araştırıcılar, denizel, karasal ve tatlısu yumuşakçalarının (Mollusca) biyolojik, ekolojik, taksonomik ve dağılım özelliklerinin yanı sıra, bunların yetiştiriciliği ve avcılığı konularında ve Arkeomalakoloji alanında orijinal çalışmalarını sunma fırsatı bulacaklardır. Katılım ücretinden muaf olan sempozyumun bildiri ve sunum dili İngilizce olup, sunulan bildiriler Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi dergisinde (EgeJFAS) yayımlanacaktır. Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgiye sempozyum web sitesinden ulaşılabilir. http://www.malacologysymposium2020bodrum.org/

Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına, Prof. Dr. Bilal ÖZTÜRK’ün yaptığı açıklamaya göre ;

“ Bildiğiniz üzere, gerek dünya ülkeleri gerekse ülkemiz Corona-19 pandemisi nedeniyle, zor bir süreç geçirmektedir. Ancak alınan pandemi tedbirleri doğrultusunda gelecekte olumlu gelişmeler beklentisiyle, Uluslararası Malakoloji Sempozyumu’nun düzenlenmesiyle ilgili herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Bu kapsamda, 30 Haziran 2020 tarihine kadar sempozyum katılım özetlerinizi gönderebilirsiniz. Bir değişiklik söz konusu olduğunda, sempozyum web sayfası üzerinden sizlere ayrıca duyurulacaktır. Bilgilerinizi rica ediyor, şimdiden başarılar ve sağlıklı olmanızı diliyoruz. Bodrum’da, 07-09 Ekim 2020 tarihlerinde sizleri karşılamaktan onur duyacağız.” mesajını iletmiştir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu