GündemMagazinManşet

SEDA SAYAN’DAN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Milas’ın Ören mahallesinde ev alarak yerleşen Ünlü sanatçı Seda Sayan Sayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da makamında ziyaret etti.

Eniştesi Coşkun Yıldız ile Milas’a gelerek Başkan Tokat’ı ziyaret eden Sayan ; Milas’tan ve Milas’lıların yakın ilgisinden çok memnun kaldığını belirterek Türkiye’nin en cennet köşesinde yaşıyorsunuz, Ören için yapılacak her türlü tanıtımda bende destek olmak isterim dedi.

Seda Sayan’ın da artık bir Milaslı olduğunu belirten Başkan Tokat ziyaret için ayrıca teşekkür etti.Ören’in tanıtım ve reklama ihtiyacının olduğunun altını çizen Başkan Tokat ; Uzun vadeli stratejik planlamalarımız içerisinde Ören’i spor turizm alanı olarak hazırlama çalışmamız var.Böylelikle 12 ay turizmden yararlanılabilecek. Sizlerinde  artık bir Ören’li olmanız bu anlamda çok önemli.Hep birlikte Ören’in tanıtımı için güzel projeler üretebiliriz dedi.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette sanatçı Seda Sayan Başkan Tokat’tan  Milas ve Ören hakkında bilgi aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu