GündemManşetSpor

23 NİSANA ÖZEL ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla, Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi tarafından “Bodrum 23 Nisan Kupası Online Satranç Turnuvası” düzenleniyor. Turnuvaya katılım için yaş ve lisanslı sporcu kısıtlaması bulunmuyor. Bodrum’da ikamet eden 7’den 70’e herkes bu özel turnuvaya katılabilir.

Turnuva koordinatörü Muhammet Gedik, “Bodrum Bilsem olarak bu anlamlı güne özel bir etkinlik düzenlemek istediklerini, satranç sporunu yaygınlaştırmak ve covid-19 salgını nedeniyle evde olmak zorunda olduğumuz bu zor günlerde online ortamda insanlara faydalı olacak içerikleri öne çıkarmaya çalıştıklarını” ifade etti.
Katılım sayısının yoğun olduğu turnuva, 22 Nisan günü (bugün) saat 18:00-19:00 arasında online ortamda yapılacak. İlk turda ilk 20 sırada yer alan katılımcılar 23 Nisan günü final turu maçları yapacak.
Bodrum’da ikamet eden herkesin katılabileceği bu özel turnuvada sizde yer almak için bu bağlantıyı tıklamanız ve parolayı girmeniz yeterli.
https://lichess.org/tournament/Zfv7UTtj
Turnuva Katılım Parolası: bodrumbilsem

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu